fredag 31. mai 2013

Snart sommer!

Her har det vært en stille blogg periode. Så dette blir en liten vår oppsummering.
Det ble en tur til Hammerfest og kose seg med Mari, fint vær, og oppussing av gangen i leiligheten hennes.
 Fortsatt bra med snø i nord i begynnelsen av mai. Bildet er tatt klokka ti om kvelden og det var fortsatt lyst ute:-)
 Mari Kristine på jobben. Her er det godt å være for store og små.
Utsikten fra leiligheten på Bybo er det i allefall ikke noe i veien med. 

Da var det tid for å ha en uke med de beste barnebarna en kan tenke seg. Tiden og dagene renner avgårde i en fei når man har så fint besøk.
Alltid noe å finne på hos gofa og gomo.

I mai er det også lamming på gang - alt har gått veldig bra og 8 nye lam har det blitt.
Finn Schjøll kom til Rjukan, og en flottere og "stor" mann skal man lete lenge etter. Han er ikke bare stor på blomster, men har en livsfilosofi og humor vi bør etterleve.

Det har her som de fleste andre steder i sør vært mye vann og nedbør i mai - det har til tider rett og slett flommet over;-)
En litt kort oppsummering av våren....
En riktig god helg til alle lesere! Nå har vi også fått ny datamaskin og det gjør det lettere å kommentere og lese bloggene vi følger - det skal bli helgekosen!

2 kommentarer:

  1. Hei:-)! Så kjekt å høre fra fjellheimen igjen. Ser ut som om det har vært en fin vår. Oppe i dalen, hvor min mann er fra sier de Gome og Gofa, synes det er så herlig. Så flott med lammene, drømmer om å ha noen få sauer en dag. Har drevet med hest og høner, men ikke sau, enda. Ha en flott søndag, Pam

    SvarSlett
    Svar
    1. :-) Tusen takk Pam! Veldig artige sauer;-)Det er villsau. Har hatt dalasau før. Er veldig fornøyd med disse. Klarer seg bedre selv i lamming og beiter alt de kommer over:-)) En god og fin søndag til dere!

      Slett