søndag 9. februar 2014

Fjellhelg!

Fredagen bar det til fjells med friskt mot! YR har lovet en lørdagsformiddag med sol og stille vær så her må vi benytte oss av denne unike sjansen.
Hytta sto, men det tinndølene kaller nordsida var ganske så igjen føykt. Så her var det bare å begynne å spa så en kunne få litt sikt.Vann må man også ha... Litt nervøs på isen da jeg hadde spadd vekk snøen så var det en 30cm overvann. Lurte et lite øyeblikk på om det ikke var noen is under snøen..., men den var der! 1m tjukk tilogmed


Vi våknet opp på lørdagen og spiste en lang og god frokost - da var det fortsatt helt mørkt ute. Så begynte det å lysne - og hvilket lys! Vi har opplevd den blå timen om morgenen.

Vi var enige om å bruke og nyte denne dagen for alt den var verdt og litt til! Så vi heiv oss rundt og opp i Knutstjønnhadde for å få med oss soloppgangen.
Det var helt vindstille og turen over for å se til tak på Husvoll var balsam for kropp og sjel. En blir alltid like grepet av hvor vakkert det er i fjella.
Utsikt over Finntjønn og Atrå når sola kom frem i 9 tida :-)
På Drumstjønn var det mye snø på hyttetaket og Jon måtte spa litt....., Tung og godt pakket snø. Det er nok lurt å få det ned nå før den blir våt og enda tyngre.
Så på ettermiddagen bare for å gjøre dagen bedre enn best så var disse bukkene heiagjeng i skiløypa
mi ;-)

5 kommentarer:

 1. For noen fantastiske bilder :-)
  Ingen tvil om at det er flott med vinter og snø - selv om det blir litt jobb med å spa frem både
  Vinduer og dører og ikke minst få tatt hyttetak...
  Heldigvis har vi bølgeblikk tak - så det hadde rast av selv, men fortsetter dette været må vi nok inn en runde vi også :-)
  Ser ut som dere har hatt en nydelig helg til fjells :-)

  SvarSlett
 2. Anonym2/09/2014

  Takk for spor Marianne og Jon at viking kom opp
  vi har bra viking
  hilsen even

  SvarSlett
 3. Hei hei! Jeg har fått meg Ipad og prøvde å skrive til deg der, men den ville ikke ha det inn på siden her.... Godt med litt spor kjøring av SUV og venture når vikingen begynner og bli gammel og sliten :-) Ha en fortsatt fin søndagskveld og hils alle hjemme!

  SvarSlett
 4. Anonym2/09/2014

  suven og venture er 100 år gratulere med ipad
  Even

  SvarSlett
 5. Flotte bilder, skjønner godt at dere kosa dere på lørdag!!!

  SvarSlett