søndag 23. februar 2014

Den skal tidlig krøkes.....

Vinterferie i fjellheimen med en flott og god turkamerat!

Vi har hatt en flott vinterferieuke sammen. Været har vært som det ville selv og kanskje ikke helt etter vårt ønske, men gode dager har vi laget sammen på vårt vis.
Hoppmannen hopper i år også. Han er standhaftig og står på seint og tidlig. Hoppmannen synes det er flotte skiforhold nå og mange utfordrende bakker han må prøve ut.
Vi er heller ikke på latsida! Lager oss en skiløype - en liten rundtur som vi trener og koser oss i runde etter runde. Finnes det noe koseligere i verden enn å gå på tur sammen og ha all verdens tid å ta av? Vi småprater om det meste og kosefaktoren er ekstrem høy.
Uten mat og drikke..Ingen hyttetur uten sneisemat!
En snøsofa er også blitt obligatorisk. Her kan en ta en liten rast eller litt påfyll av drikke for den ihuga skiturgåeren.
Ingen ferie uten å jobbe litt. Gomo fikk kjøre gravmaskin, være Langemann og Petra ettersom det passet for lastebilsjåføreren, Sabeltann og Karsten.

Et barnebarn er livets lys 
som fyller ditt hjerte med lykke. 
Et barnebarn er en del av oss selv 
og er et uerstattelig smykke. 

For all del den glede de bringer 
for håpet de bærer frem 
- vi bøyer oss ydmykt og takker 
for fremtiden det er dem !

2 kommentarer:

  1. Hei! Så fin blogg Marianne. Ser ut som dere har hatt flotte feriedager:))

    SvarSlett
    Svar
    1. Alltid godt med noen feriedager! Håper du også har fått slappa av litt og kosa deg;.) Koselig at du "stakk innom her" Ha en fin kveld!

      Slett