torsdag 25. april 2013

Vår i fjelletDet våres i fjellet også. Nå er tjønnene blå og de har begynt å vatne, som de sier i Tinn. Da er det godt at bekken har åpnet seg igjen og vi henter vann her i stedenfor å borre på tjønne.
Når våren nå har inntatt fjellet er det stopp for hytteliv en periode. Vi må vente til det meste av snøen har reist og vi kan gå på beina inn:-) Så nå satser vi på en varme periode og snøsmelting. Jon pleier å ta 17 mai feiringa her inne så det er ikke lange ventetida.
Lørdagskvelden fikk vi besøk av en listig fyr, som rasket over isen......Vi har sett mange revespor i vinter men ikke sett den før. Denne her har ikke vært og fått fløte for han mangler hvit haletipp:-)

Vi fikk en steinbestilling av Erling. Han vil ha naturstein på peisen sin og forrige helg var en god helg for å finne flotte steiner:-) Det blei mange til slutt og akkurat i tide til at vi fikk fraktet de ned med scooter!

Nå går vi mot en ny helg. Vi skal ha flott besøk og har lagt opp til våronn av ymse slag her hjemme. Sender også en god og varm hilsen til Sara. Håper du har funnet fram hit;-)
GOD HELG.

1 kommentar:

  1. 17. mai på fjellet, høres fantastisk ut. Vi har snakket om det, men med fire unger blir det nok både tog og mange kaffekopper på idrettshuset istedet. Rev uten hvit haletipp, lurer på hvorfor den manglet. Reven har vært på plenen her hos oss siste uka og lusket, mye orreleik her oppe nå, spennende med alt naturen har å by på :-) Pam

    SvarSlett