lørdag 31. januar 2015

Siste dag i januar

Denne lørdagen har vi hatt en fjelltur inn til Sigurdsbu. Det var godt vær i fjellet. Lite vind og god sikt. Lyset var litt vanskelig, og det bærer noen av bildene litt preg av! Det var hvitt i fjellet
Utsikt mot Strengen. Vi er på vei ned i Eggubudalen. Vi hadde sett rein ved Vrengletjønn, og var sikre på at vi kanskje kom til å møte noen flere på veien, men her var det ingen å se.
Mere snømåking....Jon blir satt til arbeid både her og der. Nå har kjerringa fått det for seg at han skal måke Sigurdsbu rein for snø og her er det vel kanskje noen lastebil lass inne i bua også. Det var iallefall en som blei letta når kjerringa skjønte at det ikke gikk ann å få opp døra. Den var nemlig frosset fast i bakken!
Da kom sola fram og en kunne kose seg med niste og kaffe i fred og fordragelighet
.
På Vrengletjønn hadde det gått et reinsdyr og kosa seg rundt hytta. Vi kikka rundt om vi kunne se noe til han eller dyra vi så på vei bortover. Ingenting i sikte bortsett fra spor.
Da vi hadde kommet helt i sud - enden av Vrengletjønnutan så sto de der og ventet på oss! En flokk på ca 50 dyr. Det er alltid like moro å se dyr i fjellet.

3 kommentarer:

 1. Fantastisk flotte bilder, endeløst hvitt i kontrast til menneskeskapt og reinen. Ønsker dere en fin søndag. Pam

  SvarSlett
 2. Tusen takk Pam og en riktig god søndag til deg og dine også!

  SvarSlett
 3. Så flotte bilder og så flott sted. Heldige er dere som har en slik plass å dra til. Hyttedrømmen er fremdeles stor her i huset ;o)

  Ha en fin uke!

  Klem

  SvarSlett